"Weekend w Dworze: Zamek i Dwór - Pół żartem - pół serio"
19 lipca (piątek) 2019, godz. 20:00
Noc Wina "Biesiada na średniowiecznym Królewskim zamku w Dobczycach"
Na zamkowych dziedzińcach, przy blasku świec i pochodni, zjemy przygotowaną na ogniu kolację, której ważnym elementem będą ryby złowione w jeziorze położonym u stóp zamkowych murów.
Gospodarzem spotkania będzie Wojciech Giebuta, redaktor magazynu Czas Wina
Menu i Wina
Aperitif
wkrótce...
Przystawki
Pomidory malinowe, bundz, warzywa marynowane w oliwie, pasztet z dziczyzny, dworskie wędliny
Wino wkrótce...
Zupa
Zupa rybaków z Dobczyc z kawałkami leszcza i pikantną papryką
Wino wkrótce...
Danie główne
Szynka pieczona na ogniu z ziemniakami,warzywami na zimno i piklami
Wino wkrótce...
Deser
Owoce sezonowe, biszkopt,racuchy, kwaśna śmietana
Rezerwacja
Zgłoszenie na Noc Wina wymaga wcześniejszej rezerwacji. Rezerwacji dokonać można dzwoniąc pod numer (+48) 600 226 150 lub (+48) 669 201 203 lub (+48) 12 312 24 23 lub też pisząc na adres recepcja@dworsierakow.pl
Koszt
Koszt kolacji dla członków Klubu Domu Wina, gości hotelowych oraz prenumeratorów magazynu "Czas Wina" wraz z jedną osobą towarzyszącą wynosi 140 zł/os.
Koszt kolacji dla pozostałych gości wynosi 169 zł/os.
*W korzystnej cenie oferujemy nocleg w pokojach naszego czterogwiazdkowego hotelu (280 zł nocleg w pokoju dwuosobowym ze śniadaniem)