sushi
 
sashimi
 
 
Temat wieczoru:
 

Sashimi, ryby i wina z Nowej Zelandii

 
Prowadzenie: Artur Boruta redaktor magazynu "Czas Wina"
Zapraszamy 12 maja 2017 roku, o godzinie 20:00
 
 
 
 

Menu i Wina

 
Aperitif
Saint Clair Vicar's Choice Sauvignon Blanc, Marlborough
 
Przystawka zimna
Ryby słodowodne i morskie marynowane w soli, sosie sojowym i soku z limonki
Saint Clair Marlborough Sauvignon Blanc, Marlborough
Saint Clair Wairau Reserve Sauvignon Blanc, Marlborough
 
Przystawka ciepła
Owoce morza w tempurze na sposób orientalny
Saint Clair Pioneer Block Sauvignon Blanc, Marlborough
 
Danie główne
Ryba pieczona w soli z sosem umami, marynowanym imbirem,
ryżem i warzywami w wodorostach nori
Saint Clair Marlborough Pinot Noir, Marlborough
 
Deser
Tapioka ryżowa z mlekiem kokosowym, mango, truskawkami i kumkwatem
 
 
 
 
sushi
 
sashimi
 
 
Temat wieczoru:
 

Sashimi, ryby i wina z Nowej Zelandii

 
Prowadzenie: Artur Boruta redaktor magazynu "Czas Wina"
Zapraszamy 12 maja 2017 roku, o godzinie 20:00
 
 
 
 

Menu i Wina

 
Aperitif
Saint Clair Vicar's Choice Sauvignon Blanc, Marlborough
 
Przystawka zimna
Ryby słodowodne i morskie marynowane w soli, sosie sojowym i soku z limonki
Saint Clair Marlborough Sauvignon Blanc, Marlborough
Saint Clair Wairau Reserve Sauvignon Blanc, Marlborough
 
Przystawka ciepła
Owoce morza w tempurze na sposób orientalny
Saint Clair Pioneer Block Sauvignon Blanc, Marlborough
 
Danie główne
Ryba pieczona w soli z sosem umami, marynowanym imbirem,
ryżem i warzywami w wodorostach nori
Saint Clair Marlborough Pinot Noir, Marlborough
 
Deser
Tapioka ryżowa z mlekiem kokosowym, mango, truskawkami i kumkwatem
 
 
 

Formuła wieczoru

Winne Piątki to tematyczne kolacje połączone z degustacjami prowadzone przez redaktorów magazynu "Czas Wina". Goście siedzą przy jednym, wspólnym stole, a impreza zaczyna się punktualnie o godz. 20:00. W menu, oprócz autorsko dobranych win, znajduje się czterodaniowa kolacja. Degustacji win towarzyszą warsztaty, pokazy filmów, zdjęć, opowieści o miejscach skąd pochodzą próbowane wina i potrawy.

Rezerwacja

Zgłoszenie na Winny Piątek wymaga wcześniejszej rezerwacji. Rezerwacji dokonać można dzwoniąc pod numer (+48) 600 226 150 lub (+48) 669 201 203 lub (+48) 12 312 24 23 lub też pisząc na adres Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Koszt

Koszt kolacji wynosi 120zł/os. dla członków Klubu Domu Wina, prenumeratorów magazynu "Czas Wina" wraz z jedną osobą towarzyszącą i dla gości hotelowych oraz 159 zł/os. dla pozostałych gości. W korzystnej cenie oferujemy nocleg w pokojach naszego czterogwiazdkowego hotelu (280 zł nocleg w pokoju dwuosobowym ze śniadaniem)

Rozliczenie punktami klubowymi

Punkty klubowe. Za spotkanie rozliczyć się można także punktami klubowymi - licząc 1200 punktów za osobę. Zgłosić swój udział można dzwoniąc pod numer (+48) 722 100 224 lub pisząc na adres e-mail Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
 
 
 
 kalendarium
{jcomments off}