blog
 
blog234
 
 
Temat wieczoru:
 

Przepisy z blogu Kuchnia i Wino oraz wina z Hiszpanii

Prowadzenie: Justyna Korn-Suchocka i Anna Miodońska
Zapraszamy 30 września 2017 roku, o godzinie 20:00
 
 
 

Menu i Wina

 

Figi zapiekane z fetą i migdałami
AT ROCA Floral d'AT Roca, DO Penèdes, Katalonia, Hiszpania
 
Kolorowe ceviche z pstrąga
Bodegas Ramón Bilbao, Ramón Bilbao Rosado, DOCa Rioja, Rioja, Hiszpania
 
Paella z krewetkami
Mont Marçal Cava Mont Marçal Gran Cuvée Brut Reserva, DO Penèdes, Katalonia, Hiszpania
 
Bruschetta z dynią boczkiem i cheddarem
Bodega La Viña (Anecoop) Palacio del Conde Gran Reserva, DO Valencia, Walencja, Hiszpania
 
Combry jagnięce z sałatką z karczochów i rukoli oraz camembert
AT ROCA Sileo, DO Montsant, Katalonia, Hiszpania
 
Ciasteczka miodowo-cytrynowe z kremem limonkowym
Bodega La Viña (Anecoop) Sol de Mediterraneo, DO Valencia, Walencja, Hiszpania 
 
 
 
 
blog
 
blog234
 
 
Temat wieczoru:
 

Przepisy z blogu Kuchnia i Wino oraz wina z Hiszpanii

Prowadzenie: Justyna Korn-Suchocka i Anna Miodońska
Zapraszamy 30 września 2017 roku, o godzinie 20:00
 
 
 

Menu i Wina

 

Figi zapiekane z fetą i migdałami
AT ROCA Floral d'AT Roca, DO Penèdes, Katalonia, Hiszpania
 
Kolorowe ceviche z pstrąga
Bodegas Ramón Bilbao, Ramón Bilbao Rosado, DOCa Rioja, Rioja, Hiszpania
 
Paella z krewetkami
Mont Marçal Cava Mont Marçal Gran Cuvée Brut Reserva, DO Penèdes, Katalonia, Hiszpania
 
Bruschetta z dynią boczkiem i cheddarem
Bodega La Viña (Anecoop) Palacio del Conde Gran Reserva, DO Valencia, Walencja, Hiszpania
 
Combry jagnięce z sałatką z karczochów i rukoli oraz camembert
AT ROCA Sileo, DO Montsant, Katalonia, Hiszpania
 
Ciasteczka miodowo-cytrynowe z kremem limonkowym
Bodega La Viña (Anecoop) Sol de Mediterraneo, DO Valencia, Walencja, Hiszpania 
 
 
 
 

Formuła wieczoru

Winne Piątki to tematyczne kolacje połączone z degustacjami prowadzone przez redaktorów magazynu "Czas Wina". Goście siedzą przy jednym, wspólnym stole, a impreza zaczyna się punktualnie o godz. 20:00. W menu, oprócz autorsko dobranych win, znajduje się czterodaniowa kolacja. Degustacji win towarzyszą warsztaty, pokazy filmów, zdjęć, opowieści o miejscach skąd pochodzą próbowane wina i potrawy.

Rezerwacja

Zgłoszenie na Winny Piątek wymaga wcześniejszej rezerwacji. Rezerwacji dokonać można dzwoniąc pod numer (+48) 600 226 150 lub (+48) 669 201 203 lub (+48) 12 312 24 23 lub też pisząc na adres Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Koszt

Koszt kolacji wynosi 120zł/os. dla członków Klubu Domu Wina, prenumeratorów magazynu "Czas Wina" wraz z jedną osobą towarzyszącą i dla gości hotelowych oraz 159 zł/os. dla pozostałych gości. W korzystnej cenie oferujemy nocleg w pokojach naszego czterogwiazdkowego hotelu (280 zł nocleg w pokoju dwuosobowym ze śniadaniem)

Rozliczenie punktami klubowymi

Punkty klubowe. Za spotkanie rozliczyć się można także punktami klubowymi - licząc 1200 punktów za osobę. Zgłosić swój udział można dzwoniąc pod numer (+48) 722 100 224 lub pisząc na adres e-mail Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
 
 
 
 kalendarium
{jcomments off}