tango-i-wina-z-urugwaju 
 
tango-i-wina
 
6 października 2017 roku po koncercie tanga urugwajskiego
zapraszamy na:
 

Winny Piątek "Tango i wina z Urugwaju"

Kolacja z artystą
Goście specjalni: Nelson Pino oraz Alvaro Hagopian
Prowadzenie: Paweł Gąsiorek redaktor magazynu Czas Wina i współwłaściciel Dworu Sieraków
Menu inspirowane kuchnią Urugwaju

 
 
 

Menu i Wina

 

Pierwsza Przystawka
Pionono / rolada z tuńczykiem
Wino wkrótce...
 
Druga Przystawka 
Empanadas z długo pieczoną wołowiną
Empanadas z pomidorami, pieczoną papryką i marynowaną mozarellą
Wino wkrótce...
 
Danie główne
Polędwica wołowa z batatami, grillowanymi warzywami i sosem chimichuri
Wino wkrótce...
 
Deser
Chajá / ciasto ze śmietaną, konfiturami, sosem kajmakowym i orzechami ziemnymi w karmelu
Wino wkrótce...
 
 
 
 
 
 
 
tango-i-wina-z-urugwaju 
 
tango-i-wina
 
6 października 2017 roku po koncercie tanga urugwajskiego
zapraszamy na:
 

Winny Piątek "Tango i wina z Urugwaju"

Kolacja z artystą
Goście specjalni: Nelson Pino oraz Alvaro Hagopian
Prowadzenie: Paweł Gąsiorek redaktor magazynu Czas Wina i współwłaściciel Dworu Sieraków
Menu inspirowane kuchnią Urugwaju

 
 
 

Menu i Wina

 

Pierwsza Przystawka
Pionono / rolada z tuńczykiem
Wino wkrótce...
 
Druga Przystawka 
Empanadas z długo pieczoną wołowiną
Empanadas z pomidorami, pieczoną papryką i marynowaną mozarellą
Wino wkrótce...
 
Danie główne
Polędwica wołowa z batatami, grillowanymi warzywami i sosem chimichuri
Wino wkrótce...
 
Deser
Chajá / ciasto ze śmietaną, konfiturami, sosem kajmakowym i orzechami ziemnymi w karmelu
Wino wkrótce...
 
 
 
 

Formuła wieczoru

Winny Piątek "Tango i wina z Urugwaju" to tematyczna kolacja połączona z degustacją win. Gośćmi specjalnymi będą artyści urugwajscy wykonujący tango Nelson Pino oraz Alvaro Hagopian (Koncert przed kolacją). Wieczór prowadzić będzie Paweł Gąsiorek redaktor magazynu "Czas Wina" i współwłaściciel Dworu Sieraków. Formuła: Goście siedzą przy jednym, wspólnym stole, a impreza zacznie się po koncercie. W menu, oprócz autorsko dobranych win, znajduje się czterodaniowa kolacja.

Rezerwacja

Zgłoszenie na Winny Piątek wymaga wcześniejszej rezerwacji. Rezerwacji dokonać można dzwoniąc pod numer (+48) 600 226 150 lub (+48) 669 201 203 lub (+48) 12 312 24 23 lub też pisząc na adres Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Koszt

Koszt kolacji wynosi 120zł/os. dla członków Klubu Domu Wina, prenumeratorów magazynu "Czas Wina" wraz z jedną osobą towarzyszącą i dla gości hotelowych oraz 159 zł/os. dla pozostałych gości. W korzystnej cenie oferujemy nocleg w pokojach naszego czterogwiazdkowego hotelu (280 zł nocleg w pokoju dwuosobowym ze śniadaniem)

Rozliczenie punktami klubowymi

Punkty klubowe. Za spotkanie rozliczyć się można także punktami klubowymi - licząc 1200 punktów za osobę. Zgłosić swój udział można dzwoniąc pod numer (+48) 722 100 224 lub pisząc na adres e-mail Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 
 
 
 kalendarium
{jcomments off}