Menu

Przystawka
Pasztet z konfiturą z suszonych śliwek i czerwonej cebuli
lub
Śledź bałtycki marynowany w occie na sałatce z ogórka małosolnego z ziemniakami i koperkiem

Zupa
Rosół z kury z ręcznie robionym makaronem lubczykiem i warzywami
lub
Chłodnik z botwinki  z ogórkiem, ziołami i jajkiem zielononóżki

Danie główne
Pieczone udko z kaczki na młodej zasmażanej kapuście z zapiekanką ziemniaczaną
lub
Filet z łososia w  sosie z suszonych pomidorów ze szpinakowymi kluseczkami i groszkiem z miętą

Deser
Truskawkowe tiramisu z musem z gorzkiej czekolady
lub
Pokruszone bezy z kremem mascarpone i świeżymi owocami z miętą

Menu Dziecięce / opcjonalnie

Zupa
Rosół z kury z ręcznie robionym makaronem

Danie główne
Panierowany filet z kurczaka z frytkami surówką z marchewki

Deser
Jak w menu dla dorosłych

Cena: -20% od wybranej opcji cenowej organizacji przyjęcia

Bufet Zimny

- Półmisek wędlin i mięs pieczonych
- Śledź w oleju z tłuczonym pieprzem, cebulą i ziołami
- Sałatka ziemniaczana z kwaśną śmietaną, rzodkiewką , szczypiorkiem i kremem  chrzanowym
- Lekka sałatka z kuskusem  z warzywami i serem feta
- Marynowane oliwki i suszone  pomidory w  oliwie z czosnkiem
- Sos tatarski
- Sos musztardowo-miodowy

Gorące danie w kociołku lub serwowane

Gulasz wieprzowy z warzywami

Organizacja Przyjęcia

Opcja I

  • Przystawka, zupa, danie główne, deser
  • Bufet zimny
  • Napoje do obiadu: kawa, herbata, woda mineralna, sok owocowy (dwa rodzaje)
  • Zabawy z animatorem

Opcja II

  • Przystawka, zupa, danie główne, deser
  • Bufet zimny
  • Gorący posiłek (danie jednogarnkowe)
  • Napoje do obiadu: kawa, herbata, woda mineralna, sok owocowy (dwa rodzaje)
  • Zabawy z animatorem

W cenie każdej opcji nakrycia klasyczne białe, świece , kieliszki , obsługa kelnerska , sala (miejsce) dostępna do godziny 19:00

Kontakt z koordynatorem

Katarzyna Mędrak

tel. (+48) 512 526 110
k.medrak@dworsierakow.pl

Powered by JS Network Solutions