5 października 2018, godz. 18:00

Wieczór rozpoczniemy dwugodzinnym Master Class w czasie którego James Steiner, Szkot i eksport manager destylarni Whyte&Mackay zabierze nas w podróż pomiędzy szkockim Highlandem a Wyspami. Próbować będziemy najlepszych single malt whiskies z destylarni Dalmore i Jura.

Po Master Class zaprosimy Państwa na szkocką kolację z winem i whisky. Będzie okazja spróbować tradycyjną szkocką potrawę Haggis i szkockiego łososia. Master Class i kolacja tłumaczona będzie na język polski.

Master Class - lista Whisky

Dalmore 12YO

Dalmore 15YO

Dalmore 18YO

Dalmore Cigar Malt

Jura 10YO

Jura 12YO

Jurra 18YO

 

Kolacja - Menu, Wina i Whisky ... wkrótce

Aperitif

...

Pierwsza Przystawka

...

...

Druga Przystawka

...

...

Danie główne

...

...

Deser

...

...

 

 

Rezerwacja

Zgłoszenie na Master Class oraz kolację wymaga wcześniejszej rezerwacji. Rezerwacji dokonać można dzwoniąc pod numer (+48) 600 226 150 lub (+48) 669 201 203 lub (+48) 12 312 24 23 lub też pisząc na adres recepcja@dworsierakow.pl

Koszt

Koszt Master Class 145,00zł / 1 osoba

Koszt kolacji dla członków Klubu Domu Wina, gości hotelowych oraz prenumeratorów magazynu "Czas Wina" wraz z jedną osobą towarzyszącą wynosi 130 zł/os.

Koszt kolacji dla pozostałych gości wynosi 169 zł/os.

*W korzystnej cenie oferujemy nocleg w pokojach naszego czterogwiazdkowego hotelu (280 zł nocleg w pokoju dwuosobowym ze śniadaniem)

Rozliczenie punktami klubowymi

Punkty klubowe. Za spotkanie rozliczyć się można także punktami klubowymi - licząc 1300 punktów za osobę / kolacja oraz 1450 punktów / Master Class. Zgłosić swój udział można dzwoniąc pod numer (+48) 722 100 224 lub pisząc na adres e-mail rezerwacje@wineservice.pl

Whisky Night w Dworze Sieraków
Powered by JS Network Solutions