19 października (sobota) 2018, godz. 20:00

To wieczór podczas którego szef kuchni Dworu Sieraków gotuje do wybranego przez siebie wina.

Tym razem Janusz Fic wybrał dla naszych gości wino Riesling z winiarni Turnau. Janusz osobiście pojechał do Baniewic, gdzie mieści się winiarnia Turnau, by na miejscu popróbować wszystkich win i wymyślić do nich najlepsze przepisy. Zapowiada się ekscytujący wieczór połączenia smaków slow foodowej kuchni i najpeszych polskich win.

 

Menu i Wina ... wkrótce

Aperitif

...

Pierwsza Przystawka

...

...

Druga Przystawka

...

...

Danie główne

...

...

Deser

...

...

 

 

Rezerwacja

Zgłoszenie na Winny Piątek wymaga wcześniejszej rezerwacji. Rezerwacji dokonać można dzwoniąc pod numer (+48) 600 226 150 lub (+48) 669 201 203 lub (+48) 12 312 24 23 lub też pisząc na adres recepcja@dworsierakow.pl

Koszt

Koszt kolacji dla członków Klubu Domu Wina, gości hotelowych oraz prenumeratorów magazynu "Czas Wina" wraz z jedną osobą towarzyszącą wynosi 130 zł/os.

Koszt kolacji dla pozostałych gości wynosi 169 zł/os.

*W korzystnej cenie oferujemy nocleg w pokojach naszego czterogwiazdkowego hotelu (280 zł nocleg w pokoju dwuosobowym ze śniadaniem)

Rozliczenie punktami klubowymi

Punkty klubowe. Za spotkanie rozliczyć się można także punktami klubowymi - licząc 1300 punktów za osobę. Zgłosić swój udział można dzwoniąc pod numer (+48) 722 100 224 lub pisząc na adres e-mail rezerwacje@wineservice.pl

Winny Piątek | Wieczór z cyklu: "Szef Kuchni Janusz Fic gotuje do wina"
Powered by JS Network Solutions