9 marca (sobota) 2019, godz. 20:00

Bordeaux to jeden z najsłynniejszych regionów winiarskich świata.

Zapraszamy na kolację inspirowaną kuchnią Bordeaux. Na stołach królować będzie kaczka w wielu odsłonach, gdyż to właśnie ona jest tradycyjnym składnikiem większości dań w regionie. Do każdego dania dobrane będzie oczywiście stosowne bordoskie wino.

Przed kolacją zapraszamy na Master Class. Paweł Gąsiorek (redaktor magazynu Czas Wina i współwłaściciel Dworu Sieraków) spróbuje przybliżyć Państwu tajemnice i najważniejsze fakty związane z regionem Bordeaux, a wszystko to zobrazowane będzie w ośmiu starannie dobranych winach. Szczegóły: TUTAJ

 

Menu i Wina

Aperitif

wkrótce...

 

Pierwsza przystawka

Pasztet z kaczki z borowikami i rozmarynem

wkrótce...

 

Druga przystawka

Pierogi z pieczoną kaczką, konfitowanym czosnkiem i szałwią

wkrótce...

 

Danie główne

Filet z kaczki w sosie z wędzonej papryki z gratin ziemniaczano selerowym

wkrótce...

 

Deser

Pieczony camembert z miodem, czosnkiem, rozmarynem i gruszkami

wkrótce...

 

 

Rezerwacja

Zgłoszenie na Noc z Winem wymaga wcześniejszej rezerwacji. Rezerwacji dokonać można dzwoniąc pod numer (+48) 600 226 150 lub (+48) 669 201 203 lub (+48) 12 312 24 23 lub też pisząc na adres recepcja@dworsierakow.pl

Koszt

Koszt kolacji dla członków Klubu Domu Wina, gości hotelowych oraz prenumeratorów magazynu "Czas Wina" wraz z jedną osobą towarzyszącą wynosi 140 zł/os.

Koszt kolacji dla pozostałych gości wynosi 169 zł/os.

*W korzystnej cenie oferujemy nocleg w pokojach naszego czterogwiazdkowego hotelu (280 zł nocleg w pokoju dwuosobowym ze śniadaniem)

Rozliczenie punktami klubowymi

Punkty klubowe. Za spotkanie rozliczyć się można także punktami klubowymi - licząc 1400 punktów za osobę. Zgłosić swój udział można dzwoniąc pod numer (+48) 722 100 224 lub pisząc na adres e-mail rezerwacje@wineservice.pl

Noc z Winem - Bordeaux |  "Bordeaux - Kaczka i Wino"
Powered by JS Network Solutions