8 listopada (piątek) 2019, godz. 20:00

Noc Wina "Kawior, Szampan i Wódka". Te trzy elementy spajają z sobą kuchnię i zwyczaje kulinarne Francji, Rosji i Polski. Tak też zostanie skomponowana nasza kolacja, w trakcie której spróbujemy różnych rodzajów polskiego kawioru, który popijać będziemy Champagne Philliponnat i Wódką Dwór Sieraków. Kuchnia zahaczy o najciekawsze dania Francji, Rosji i Polski.

Kolację poprowadzi Paweł Gąsiorek współwłaściciel Dworu Sieraków

 

KUP BILET

Menu i Wina

Aperitif

Champagne Philipponnat Royale Réserve Brut, AOC Champagne, Szampania, Francja

Pierwsza przystawka

Kawior (50g) z pstrąga łososiowego z Zielnicy z blinami

Wódka Ziemniak Kosher Dwór Sieraków

Wódka Superior Dwór Sieraków

Pierwsze danie

Solianka z krewetkami i oliwkami

Danie główne

Filet z kaczki z sosem z jarzębiny z kaszą i pieczonymi buraczkami

Wódka Jarzębiak Dwór Sieraków

Deser

Suflet czekoladowy

Wódka Czarny Bez Dwór Sieraków

 

Rezerwacja

Zgłoszenie na Noc Wina wymaga wcześniejszej rezerwacji. Rezerwacji dokonać można dzwoniąc pod numer (+48) 600 226 150 lub (+48) 669 201 203 lub (+48) 12 312 24 23 lub też pisząc na adres recepcja@dworsierakow.pl

Koszt

Koszt kolacji dla członków Klubu Domu Wina, gości hotelowych oraz prenumeratorów magazynu "Czas Wina" wraz z jedną osobą towarzyszącą wynosi 150 zł/os.

Koszt kolacji dla pozostałych gości wynosi 179 zł/os. KUP BILET

*W korzystnej cenie oferujemy nocleg w pokojach naszego czterogwiazdkowego hotelu (280 zł nocleg w pokoju dwuosobowym ze śniadaniem)

 

Noc Wina "Kawior, Szampan i Wódka"
Powered by JS Network Solutions