9 listopada (sobota) 2019, godz. 20:00

Noc Wina "Pomorze versus Pogórze" czyli kolacja łącząca tradycje kulinarne dwóch regionów

Menu będzie kulinarnym połączeniem Pomorza z Małopolską - czy krócej Gór i Morza. Wina dobierze i o nich opowie Paweł Gąsiorek współwłaściciel i head sommelier Dworu Sieraków

 

KUP BILET

Menu i Wina

Aperitif

Winnica Turnau Seyval Blanc, Polska

Pierwsza przystawka

Śledź na trzy sposoby

Wódka Dwór Sieraków Superior

Druga Przystawka

Bundz, Bryndza, Oscypek

Dwór Sieraków Chardonnay Pozdní Sběr, Mikrosvin, Morawy, Czechy

Danie główne

Pieczony w całości udziec jagnięcy z czosnkiem i rozmarynem

Dwór Sieraków Merlot, Mikrosvin, Morawy, Czechy

Deser

Pischinger z gorącym sosem czekoladowym

Wódka Dwór Sieraków Czarny Bez

 

Rezerwacja

Zgłoszenie na Noc Wina wymaga wcześniejszej rezerwacji. Rezerwacji dokonać można dzwoniąc pod numer (+48) 600 226 150 lub (+48) 669 201 203 lub (+48) 12 312 24 23 lub też pisząc na adres recepcja@dworsierakow.pl

Koszt

Koszt kolacji dla członków Klubu Domu Wina, gości hotelowych oraz prenumeratorów magazynu "Czas Wina" wraz z jedną osobą towarzyszącą wynosi 150 zł/os.

Koszt kolacji dla pozostałych gości wynosi 179 zł/os. KUP BILET

*W korzystnej cenie oferujemy nocleg w pokojach naszego czterogwiazdkowego hotelu (280 zł nocleg w pokoju dwuosobowym ze śniadaniem)

 

Noc Wina "Pomorze versus Pogórze"
Powered by JS Network Solutions