Złota 104 m2

Wymiary - Długość: 1800 cm / Szerokość: 540 cm / Wysokość: 350 cm

Teatralne Układ teatralny

max. 140 osób

Szkolenie Szkolenie

max. 60 osób

Bankiet Bankiet

max. 96 osób (8 osób przy stołach okrągłych)

Podkowa Podkowa

max. 100 osób (54 osoby tylko po zewnętrznej)

Żółta 52 m2

Wymiary - Długość: 935 cm / Szerokość: 555 cm / Wysokość: 340 cm

Teatralne Układ teatralny

max. 50 osób

Szkolenie Szkolenie

max. 30 osób

Bankiet Bankiet

max. 40 osób (8 osób przy stołach okrągłych)

Podkowa Podkowa

max. 46 osób (28 osoby tylko po zewnętrznej)

Ogród Zimowy 72 m2

Wymiary - Długość: 1250 cm / Szerokość: 585 cm / Wysokość: 285 cm

Teatralne Układ teatralny

max. 60 osób

Szkolenie Szkolenie

max. 50 osób

Bankiet Bankiet

max. 48 osób (8 osób przy stołach okrągłych)

Podkowa Podkowa

max. 50 osób (36 osoby tylko po zewnętrznej)

Namiot plenerowy 300 m2

Wymiary - Długość: 3000 cm / Szerokość: 1000 cm / Wysokość: 350 cm

Teatralne Układ teatralny

max. 200 osób

Szkolenie Szkolenie

max. 160 osób

Bankiet Bankiet

max. 144 osób (8 osób przy stołach okrągłych)

Podkowa Podkowa

max. 120 osób (76 osoby tylko po zewnętrznej)

Od poniedziałku do piątku w Dworze Sieraków obowiązują
specjalne ceny za pakiety konferencyjne

Executive (1 – 10 osób)

Pakiet obejmuje:

  • całodzienny wynajem sali konferencyjnej
  • wyposażenie techniczne sali w ekran, rzutnik, flipchart, mikrofon, nagłośnienie
  • nocleg w pokoju jednoosobowym typu De Luxe ze śniadaniem w formie bufetu
  • przerwa kawowa ciągła (kawa, herbata, woda mineralna, domowe kruche ciastka)
  • lunch serwowany (3-daniowy)
  • kolacja serwowana z lampką wina (4-daniowa)

Business (11 – 25 osób)

Pakiet obejmuje:

  • całodzienny wynajem sali konferencyjnej
  • wyposażenie techniczne sali w ekran, rzutnik, flipchart, mikrofon, nagłośnienie
  • nocleg w pokoju dwuosobowym ze śniadaniem w formie bufetu
  • przerwa kawowa ciągła (kawa, herbata, woda mineralna, domowe kruche ciastka)
  • lunch serwowany (3-daniowy)
  • kolacja serwowana (4-daniowa)

Business (26 – 50 osób)

Pakiet obejmuje:

  • całodzienny wynajem sali konferencyjnej
  • wyposażenie techniczne sali w ekran, rzutnik, flipchart, mikrofon, nagłośnienie
  • nocleg w pokoju dwuosobowym ze śniadaniem w formie bufetu
  • przerwa kawowa ciągła (kawa, herbata, woda mineralna, domowe kruche ciastka)
  • lunch serwowany (3-daniowy)
  • kolacja serwowana (4-daniowa)

Szanowni Państwo,
zdrowie i bezpieczeństwo naszych Gości oraz pracowników
jest dla nas priorytetem. Dbamy o zapewnienie odpowiednich standardów bezpieczeństwa.

Zapraszamy do zapoznania się z podjętymi przez nas działaniami w zakresie zapewnienia bezpiecznego wypoczynku w hotelu Dwór Sieraków.

PODSTAWOWE ZMIANY

  1. Podstawą zameldowania jest uzupełnienie podczas procedury check-in oświadczenia o zdrowiu oraz karty meldunkowej. Na podstawie uzupełnionych dokumentów hotel ma  możliwość odmówienia zameldowania.
  2. Usługa bagażowa nie jest dostępna.
  3. Sprzątanie pokoi podczas pobytu Gościa odbywa się jedynie na życzenie. Uprasza się o wcześniejszy kontakt z recepcją. Po ustaleniu odpowiedniej godziny, pod nieobecność Gościa, personel uda się do pokoju w celu wykonania usługi.

INFORMACJE OGÓLNE

  1. Przed rozpoczęciem zmiany każdy z pracowników przechodzi kontrolę stanu zdrowia (wywiad, pomiar temperatury).
  2. Pracownicy są systematycznie szkoleni z zachowania szczególnych środków bezpieczeństwa zgodnych z zaleceniami GIS oraz WHO.
  3. Każda wchodząca do hotelu osoba zobowiązana jest do dezynfekcji dłoni. W tym celu udostępniony został płyn do dezynfekcji, który znajduje się w hotelowym lobby.
  4. W przestrzeni ogólnodostępnej (lobby, korytarze, toalety) należy nosić maseczki ochronne.
  5. Przy recepcji znajdować się może maksymalnie jedna osoba (nie dotyczy rodzin oraz osób meldujących się do tego samego pokoju).
  6. Pracownicy zostali zobowiązani do zakładania maseczek i rękawiczek.
  7. Sprzęt oraz stanowisko recepcji jest dezynfekowane na bieżąco oraz każdorazowo po obsłudze Gości.
  8. W recepcji mają Państwo możliwość otrzymania maseczek jednorazowych.
  9. Zostały wprowadzone dodatkowe procedury dezynfekcji pokoi.
  10. Po wymeldowaniu Gości pokoje zostają poddane dezynfekcji za pomocą profesjonalnych środków czyszczących.
  11. Pokoje wietrzone są każdorazowo podczas serwisu sprzątającego.
  12. Personel sprzątający zobowiązany jest do pracy w rękawiczkach jednorazowych oraz maseczkach, które wymieniane są po każdym serwisie w pokoju.
  13. Dezynfekcja części ogólnodostępnych odbywa się w odstępach godzinnych lub krótszych.
  14. Z pokoi został usunięte informatory hotelowe.
  15. Ze względów higieny i bezpieczeństwa z pokoi zostały usunięte minibary. Produkty z ich oferty można zamówić lub nabyć osobiście w recepcji hotelowej przez całą dobę. Cennik jest dostępny w recepcji hotelu.
  16. Personel gastronomii posiada niezbędne środki ochrony osobistej, pracuje w maskach i rękawiczkach.

W razie jakichkolwiek pytań dotyczących rezerwacji pobytu lub podejmowanych w hotelu Dwór Sieraków środków bezpieczeństwa zachęcamy do kontaktu z naszą recepcją.

RECEPCJA

tel. +48 600 226 150
tel. +48 12 312 24 23
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Wszystkie zwierzaki są w Dworze Sieraków
bardzo mile widzianymi gośćmi

Zwierzaki w Dworze

Jak wiadomo, psy czy koty są świetnymi towarzyszami, nie tylko w życiu, ale też w podróży, a Dwór Sieraków z pewnością należy zaliczyć do miejsc przyjaznych Twojemu pupilowi. Doskonale rozumiemy, jak są ważni i z wielką przyjemnością witamy ich w naszych progach. Więc jeśli kochasz zwierzęta tak jak my, Dwór Sieraków jest idealnym wyborem.

Pobyt w Dworze

Na powitanie dostaną psie bądź kocie ciasteczko, w pokoju czekać będzie wygodne legowisko, miseczki z wodą i smakołykami. Z kolei usytuowanie dworu pozwoli na swobodę, zabawę, wybieganie lub wyspanie się, pełnię zadowolenia. Wszystkie zwierzaki są bardzo mile widziane w Dworze Sieraków, a otoczenie sprawia, że czują się u nas jak w domu. Oczywiście nie brakuje miejsc do długich spacerów czy codziennej zabawy.

Certyfikat Dogosfery

Fragment wprowadzenia ze strony poświęconej naszym czworonogom:

"Wiele razy szukaliśmy miejsca, do którego moglibyśmy przyjechać ze swoim czworonożnym przyjacielem. Niestety znalezienie takowego nie jest łatwe dlatego postanowiliśmy, że na naszym portalu uruchomimy katalog obiektów w których miło przywitają naszego psiaka, ale i  same będą spełniały określone wymogi." Dwór Sieraków w 2015 roku uzyskał certyfikat "Miejsca Przyjaznego Psom".

Full Polish Breakfast

Śniadanie serwowane w restauracji lub w oranżerii, latem goście często korzystają z parkowego tarasu.

Dworskie śniadania

Tradycyjnie zawsze uważało się w Polsce, że śniadanie to najważniejszy posiłek dnia. My też tak twierdzimy i dlatego nasze śniadania przygotowujemy z dużą pieczołowitością i uwagą. Tak jak Brytyjczycy dumni są ze swojego Full English breakfast, tak my tworzymy nową kategorię Full Polish Breakfast

Typowy zestaw śniadaniowy

Nasz typowy zestaw śniadaniowy:

  • Jajka, które pochodzą z farmy kur niosek z wolnego wybiegu z pobliskich Staniątek i podawane są jako: jajka na miękko i na twardo, jajka sadzone, jajecznica na maśle, boczku lub szynce, omlet, jajka po wiedeńsku serwowane w szklance, pasta jajeczna
  • Sery białe naturalne podawane w plastrach lub w postaci pasty z jogurtem i szczypiorkiem
  • Sery żółte i pleśniowe. Zawsze minimum 4 rodzaje serów z polskich mleczarni
  • Wędliny, które sami wytwarzamy i wędzimy. Dbamy o to, aby zawsze na śniadaniu było kilka naszych wyrobów: szynka, kiełbasa wiejska, głowizna, boczek i baleron, pasztet i pasztetowa. Poza tym podajemy wędliny lisieckie od Misia i Płatka
  • Ryby. Znajdziecie u nas tradycyjne polskie śledzie oraz makrele i szproty 
  • Dania gorące. W zależności od dnia na śniadanie podawane są: parówki drobiowe lub cielęce, kiełbasa z patelni z cebulką, kaszanka na gorąco, boczek pieczony, pieczarki smażone, fasolka w sosie pomidorowym, naleśniki lub racuchy
  • Chleb. Podajemy minimum 4 rodzaje chleba zarówno białego jak i z mąki pełnej, pieczywo tostowe, francuskie bagietki i polskie bułki, zawsze świeżo pieczone
  • Soki. Jest ich kilka rodzajów, w tym sok jabłkowy naturalny z tłoczni jabłek w Raciechowicach 
  • Kawa włoska serwowana przez kelnerów 
  • Mleko pełne i odtłuszczone
  • Słodki talerz, czyli przysmaki własnego wypieku 
  • Owoce – półmisek owoców całych, jak i osobny półmisek cytrusów obranych i plastrowanych
  • Warzywa. Dla wegan serwujemy półmisek obranych warzyw sezonowych i wybór dipów
  • Miód. Zawsze dostępny wybór minimum trzech miodów pochodzących z lokalnych pasiek
  • Musztardy własnej produkcji w kilku rodzajach
Powered by JS Network Solutions