Propozycje Menu

Przystawka
Pasztet z suszonymi śliwkami, kolorową sałatą i konfiturą z czerwonej cebuli i porzeczek
lub
Sałata z pieczoną kaczką i boczniakami
lub
Wołowina pieczona w gorczycy z sosem chrzanowym

Zupa
Barszcz biały na domowym zakwasie z jajkiem i chrzanem
lub
Krem z pomidorów i pieczonej papryki z crème fraîche
lub
Bulion wołowy z dworskimi pierożkami

Danie główne
Udko kaczki confit z groszkiem cukrowym w sezamie i z ziemniakami
lub
Pieczona wołowina z pastą grzybową i zielonym groszkiem
lub
Karczek wieprzowy duszony w czerwonym winie na fasolce z grzybami i gotowanymi ziemniakami

Deser
Fondant czekoladowy
lub
Tartoletka cytrynowa pod meringą
lub
Tort bezowy z pomarańczami

Napoje
Kawa, herbata, woda mineralna, soki (dwa rodzaje)
Bufet Zimny
Deska serów, wybór pieczonych mięs i wędlin: schab, rostbef i karczek pieczony,
Wędliny Lisieckie: kiełbasa lisiecka, krakowska podsuszana, boczek pieczony.
Sałatki: mieszanka sałat z grillowanym kurczakiem, grzankami i sosem kaparowym; sałatka makaronowa z grillowanymi warzywami
Śledzie w przyprawach korzennych
Sosy zimne: sos musztardowy, sos chimichuri
Pieczywo pieczone w dworze, masło, oliwa
Danie gorące: kociołek na bufecie Boeuf Strogonow lub Żurek z jajkiem lub Zupa gulaszowa

Organizacja Przyjęcia:

Opcja I

  • Przystawka, zupa, danie główne, deser
    Napoje : kawa, herbata , woda mineralna , dwa rodzaje soku owocowego

Opcja II

  • Przystawka, zupa, danie główne, deser
  • Bufet zimny
  • Napoje: kawa, herbata, woda mineralna, dwa rodzaje soku owocowego

Opcja III

  • Przystawka, zupa, danie główne, deser
  • Ciasta
  • Bufet zimny
  • Danie ciepłe w kociołku na bufecie
  • Napoje: kawa, herbata, woda mineralna, dwa rodzaje soku owocowego

W cenie każdej opcji nakrycia klasyczne białe, świece , kieliszki , obsługa kelnerska , sala (miejsce) dostępna do godziny 21:00

Kontakt z koordynatorem

Natalia Suder

tel. (+48) 512 526 110
n.suder@dworsierakow.pl

Powered by JS Network Solutions