11 listopada 2017, godz. 17:00

Master Class czyli komentowana degustacja win, prowadzona będzie przez Michała Bardela, redaktora naczelnego magazynu Czas Wina, a zarazem ambasadora VDP. Pradikatsweinguter

Spotkanie potrwa ok. 2 godzin - po degustacji zapraszamy na Winną Sobotę czyli tematyczną kolację z degustacją win, tematem wieczoru będzie  "Gęsina i polskie wina" (szczegóły: Winna Sobota | Gęsina i polskie wina)

Wina

Polska
Riesling, Winnica Turnau
Riesling, Pałac Mierzęcin
Riesling, Winnica Wieliczka
Riesling Znad Pradoliny, Winnica Stara Winna Góra

Reszta Europy
Verus Riesling (Podravje, Słowenia)
Riesling Grand Cru Steinert (Alzacja, Francja)
Riesling Selection Szeremely (Balaton, Węgry)
Von Buhl Riesling Kabinett Armand (Palatynat, Niemcy)

Formuła wieczoru

Master Classes to spotkania na których mogą Państwo zdegustować wyjątkowe wina, wybrane przez Redaktorów magazynu "Czas Wina".

Rezerwacja

Zgłoszenie na Master Class wymaga wcześniejszej rezerwacji. Rezerwacji dokonać można dzwoniąc pod numer (+48) 600 226 150 lub (+48) 669 201 203 lub (+48) 12 312 24 23 lub też pisząc na adres recepcja@dworsierakow.pl

Koszt

Koszt degustacji wynosi 50zł/os. dla członków Klubu Domu Wina, prenumeratorów magazynu "Czas Wina" wraz z jedną osobą towarzyszącą i dla gości hotelowych. (W korzystnej cenie oferujemy nocleg w pokojach naszego czterogwiazdkowego hotelu (280 zł nocleg w pokoju dwuosobowym ze śniadaniem)

Rozliczenie punktami klubowymi

Punkty klubowe. Za spotkanie rozliczyć się można także punktami klubowymi - licząc 50 punktów za osobę. Zgłosić swój udział można dzwoniąc pod numer (+48) 722 100 224 lub pisząc na adres e-mail rezerwacje@wineservice.pl

Master Class | Polskie rieslingi versus Europa
Powered by JS Network Solutions