22 grudnia 2017, godz. 20:00
Winny Piątek czyli tematyczna kolacja z degustacją win
Prowadzenie: Michał Bardel, redaktor naczelny magazynu Czas Wina
Menu i Wina
Sole dieppoise czyli sola w sosie śmietanowym z krewetkami
Verus Riesling, Podravje, Słowenia
Thon Sauté Aux Oignons et Tomates Vertes czyli tuńczyk sauté z cebulą
Monte Llano Tinto, DOCa Rioja, Rioja, Hiszpania
Dinde de Noël - Bożonarodzeniowy indyk w kasztanach
Yarden Pinot Noir, Golan Heights, Izrael
Parrillada Argentina czyli argentyńskie bożonarodzeniowe steki z grilla z sosem chimichurri
Reserva del Fin del Mundo Malbec, Patagonia, Argentyna
Bożonarodzeniowy marcepan z San Pablo
Cava Mont Marçal Gran Cuvée Brut Reserva, DO Penedès, Katalonia, Hiszpania
Wigilijny kompot po riojańsku na winie
Formuła wieczoru
Winny Piątek "Wigilia i Święta inaczej" to tematyczna kolacja połączona z degustacją win. Wieczór prowadzić będzieMichał Bardel redaktor naczelny magazynu "Czas Wina". Formuła: Goście siedzą przy jednym, wspólnym stole, a impreza zacznie się punktualnie o 20:00. W menu, oprócz autorsko dobranych win, znajduje się cpięciodaniowa kolacja.
Rezerwacja
Zgłoszenie na Winny Piątek wymaga wcześniejszej rezerwacji. Rezerwacji dokonać można dzwoniąc pod numer (+48) 600 226 150 lub (+48) 669 201 203 lub (+48) 12 312 24 23 lub też pisząc na adres recepcja@dworsierakow.pl
Koszt
Koszt kolacji wynosi 120zł/os. dla członków Klubu Domu Wina, prenumeratorów magazynu "Czas Wina" wraz z jedną osobą towarzyszącą i dla gości hotelowych oraz 159 zł/os. dla pozostałych gości. W korzystnej cenie oferujemy nocleg w pokojach naszego czterogwiazdkowego hotelu (280 zł nocleg w pokoju dwuosobowym ze śniadaniem)
Rozliczenie punktami klubowymi
Punkty klubowe. Za spotkanie rozliczyć się można także punktami klubowymi - licząc 1200 punktów za osobę. Zgłosić swój udział można dzwoniąc pod numer (+48) 722 100 224 lub pisząc na adres e-mail rezerwacje@wineservice.pl