20 października 2018, godzina 20:00
Zaraz po recitalu Stanisława Soyki
zapraszamy na Kolację z Artystą
Menu i Wina
Aperitif
Mont Marçal Cava Palau Brut, Catalonia, Hiszpania
Pierwsza Przystawka
Jesiotr wędzony na tarcie z ciasta Razowego z porami
Farnese Vini Lava Beneventano Falanghina, Campania, Włochy
Druga Przystawka
Ravioli z pieczoną gruszką i ricottą na sosie z parmezanu
Château Vartely Individo Cabernet Sauvignon/Merlot Rosé, Mołdawia
Danie główne
Paella z krewetkami i pieczonym królikiem
At Roca Sileo, Hiszpania
Deser
Biszkopt z owocami i kremem chałwowym
Rezerwacja
Zgłoszenie na Kolację wymaga wcześniejszej rezerwacji. Ilość miejsc ograniczona. Rezerwacji dokonać można dzwoniąc pod numer (+48) 600 226 150 lub (+48) 669 201 203 lub (+48) 12 312 24 23 lub też pisząc na adres recepcja@dworsierakow.pl
Koszt
Koszt kolacji wynosi 120zł/os. dla członków Klubu Domu Wina, prenumeratorów magazynu "Czas Wina" wraz z jedną osobą towarzyszącą i dla gości hotelowych oraz 159 zł/os. dla pozostałych gości.
Rozliczenie punktami klubowymi
Punkty klubowe. Za spotkanie rozliczyć się można także punktami klubowymi - licząc 1200 punktów za osobę. Zgłosić swój udział można dzwoniąc pod numer (+48) 722 100 224 lub pisząc na adres e-mail rezerwacje@wineservice.pl