16 marca 2018, godzina 20:00
Piątek Bachusa Janusz Fic gotuje do wina
Smaczne kąski czyli delikatne mięsa do mocnych win
Menu i Wina
Aperitif
Tor dell'Elmo Prosecco Spumante Brut, Włochy
Pierwsza Przystawka
Tatar wołowy
Huba Szeremley Pinot Noir , Badacsony, Węgry
Druga Przystawka
Wolno gotowana goleń cielęca w winie z anchois
Ramón Bilbao Crianza, Rioja, Hiszpania
Danie główne
Comber jagnięcy w ziołach z pureé czosnkowym i topinamburem
Farnese Vini Lama Di Pietra Nero Di Troia, Apulia, Włochy
Deser
Szczegóły
Piątek Bachusa "Janusz Fic gotuje do wina" to tematyczna kolacja połączona z degustacją win. Szef Kuchni Dworu Sieraków Janusz Fic podczas kolacji będzie komentował serwowane dania. Formuła wieczoru: Goście siedzą przy jednym, wspólnym stole, a kolacja zacznie się punktualnie o godzinie 20:00. W menu, oprócz autorsko dobranych win, znajduje się czterodaniowa kolacja.
Rezerwacja
Zgłoszenie na Piątek Bachusa wymaga wcześniejszej rezerwacji. Rezerwacji dokonać można dzwoniąc pod numer (+48) 600 226 150 lub (+48) 669 201 203 lub (+48) 12 312 24 23 lub też pisząc na adres recepcja@dworsierakow.pl
Koszt
Koszt kolacji wynosi 120zł/os. dla członków Klubu Domu Wina, prenumeratorów magazynu "Czas Wina" wraz z jedną osobą towarzyszącą i dla gości hotelowych oraz 159 zł/os. dla pozostałych gości. W korzystnej cenie oferujemy nocleg w pokojach naszego czterogwiazdkowego hotelu (280 zł nocleg w pokoju dwuosobowym ze śniadaniem)
Rozliczenie punktami klubowymi
Punkty klubowe. Za spotkanie rozliczyć się można także punktami klubowymi - licząc 1200 punktów za osobę. Zgłosić swój udział można dzwoniąc pod numer (+48) 722 100 224 lub pisząc na adres e-mail rezerwacje@wineservice.pl