19 maja 2018, godz. 20:00
Zapraszamy na wyjątkową kolację w trakcie której podamy szparagi w towarzystwie win z Alzacji.
Kolację poprowadzi Wojciech Giebuta, redaktor magazynu Czas Wina
Menu i Wina
Aperitif
Eugène Freytag Sylvaner, AOC Alsace
Pierwsza Przystawka
Sałatka ze szparagów z cytrusowo sojowym vinegret i sezamem
Eugène Freytag Pinot Gris, AOC Alsace
Domaine Rieflé-Landmann Pinot Gris, AOC Alsace
Druga Przystawka
Quiche z zielonymi szparagami na spodzie razowym z creme fraise i plastrami dojrzewającego karku wieprzowego w ziołach
Domaine Rieflé-Landmann Riesling, AOC
Danie główne
Suquet z ryb dobczyckich z ziemniakami i grillowanymi szparagami
Domaine Rieflé-Landmann Riesling Steinert Grand Cru, AOC Alsace
Deser
Karmelizowany mus z truskawek z kremem różanym i kruszonką
Domaine Rieflé-Landmann Gewurztraminer, AOC
Rezerwacja
Zgłoszenie na Winną Sobotę wymaga wcześniejszej rezerwacji. Rezerwacji dokonać można dzwoniąc pod numer (+48) 600 226 150 lub (+48) 669 201 203 lub (+48) 12 312 24 23 lub też pisząc na adres recepcja@dworsierakow.pl
Koszt
Koszt kolacji dla członków Klubu Domu Wina, gości hotelowych oraz prenumeratorów magazynu "Czas Wina" wraz z jedną osobą towarzyszącą wynosi 130 zł/os.
Koszt kolacji dla pozostałych gości wynosi 169 zł/os.
*W korzystnej cenie oferujemy nocleg w pokojach naszego czterogwiazdkowego hotelu (280 zł nocleg w pokoju dwuosobowym ze śniadaniem)
Rozliczenie punktami klubowymi
Punkty klubowe. Za spotkanie rozliczyć się można także punktami klubowymi - licząc 1300 punktów za osobę. Zgłosić swój udział można dzwoniąc pod numer (+48) 722 100 224 lub pisząc na adres e-mail rezerwacje@wineservice.pl