22 września 2018, godzina 20:00
Zaraz po koncercie Alvaro Cordoby
zapraszamy na Kolację z Artystą
Menu i Wina
Pierwsza Przystawka
Pionono z tuńczykiem i oliwkami
Bodegas Carrau Sauvignon Blanc de Reserva, Cerro Chapeu, Urugwaj
Druga Przystawka
Empanadas z wołowiną, mozarellą i pomidorami
Bodegas Carrau Gran Reserva Juan Carrau Petit Manseng, Urugwaj
Danie główne
Asado del tirra, polędwica wołowa, sos chimichurri i grilowane warzywa
Bodegas Carrau Gran Reserva Juan Carrau Tannat Cabernet, Urugwaj
Deser
Crème caramel
Bodegas Carrau Amat Tannat, Cerro Chapeu, Urugwaj
Rezerwacja
Zgłoszenie na Kolację wymaga wcześniejszej rezerwacji. Ilość miejsc ograniczona. Rezerwacji dokonać można dzwoniąc pod numer (+48) 600 226 150 lub (+48) 669 201 203 lub (+48) 12 312 24 23 lub też pisząc na adres recepcja@dworsierakow.pl
Koszt
Koszt kolacji wynosi 130zł/os. dla członków Klubu Domu Wina, prenumeratorów magazynu "Czas Wina" wraz z jedną osobą towarzyszącą i dla gości hotelowych oraz 169 zł/os. dla pozostałych gości.
Rozliczenie punktami klubowymi
Punkty klubowe. Za spotkanie rozliczyć się można także punktami klubowymi - licząc 1300 punktów za osobę. Zgłosić swój udział można dzwoniąc pod numer (+48) 722 100 224 lub pisząc na adres e-mail rezerwacje@wineservice.pl