23 lutego (sobota) 2019, godz. 20:00
Zapraszamy na Noc z Winem czyli tematyczną kolację z degustacją win.
Spotkanie poprowadzi Wojciech Giebuta, dziennikarz winiarski magazynu Czas Wina, manager w firmie Wine Service, organizującej wyjazdy enoturystyczne na cały świat.
Menu i Wina
Pierwsza przystawka
Chleb pita i domowy humus
Gamla Brut, Golan Heights, Izrael
Druga przystawka
Sałatka z grillowanymi warzywami środziemnomorskimi i wędzoną rybą oraz cytrusowym winegretem
Yarden Sauvignon Blanc, Golah Heights, Izrael
Zupa
Krem z dyni z przyprawami korzennymi
Danie główne
Jagnięcina duszona w winie podana z musem z marchwii i pilawem ryżowym
Yarden Merlot, Golah Heights, Izrael
Yarden Syrah, Golah Heights, Izrael
Deser
Baklawa z lodami waniliowymi i kandyzowana dzika różą
Yarden Gewurztraminer, Golah Heights, Izrael
Rezerwacja
Zgłoszenie na Noc z Winem wymaga wcześniejszej rezerwacji. Rezerwacji dokonać można dzwoniąc pod numer (+48) 600 226 150 lub (+48) 669 201 203 lub (+48) 12 312 24 23 lub też pisząc na adres recepcja@dworsierakow.pl
Koszt
Koszt kolacji dla członków Klubu Domu Wina, gości hotelowych oraz prenumeratorów magazynu "Czas Wina" wraz z jedną osobą towarzyszącą wynosi 140 zł/os.
Koszt kolacji dla pozostałych gości wynosi 169 zł/os.
*W korzystnej cenie oferujemy nocleg w pokojach naszego czterogwiazdkowego hotelu (280 zł nocleg w pokoju dwuosobowym ze śniadaniem)
Rozliczenie punktami klubowymi
Punkty klubowe. Za spotkanie rozliczyć się można także punktami klubowymi - licząc 1400 punktów za osobę. Zgłosić swój udział można dzwoniąc pod numer (+48) 722 100 224 lub pisząc na adres e-mail rezerwacje@wineservice.pl