9 marca (sobota) 2019, godz. 18:00
Bordeaux to jeden z najsłynniejszych regionów winiarskich świata. Trudno jest go przedstawić w trakcie dwugodzinnego Master Class. Z tematem tym zmierzy się Michał Bardel, który spróbuje przybliżyć Państwu tajemnice i najważniejsze fakty związane z tym regionem, a wszystko to zobrazowane będzie w ośmiu starannie dobranych winach.
Po Master Class zaprosimy Państwa na kolację inspirowaną kuchnią Bordeaux. Na stołach królować będzie kaczka w wielu odsłonach, gdyż to właśnie ona jest tradycyjnym składnikiem większości dań w regionie. Do każdego dania dobrane będzie oczywiście stosowne bordoskie wino.
KUP TERAZ
Wina
- 2017 - Château Respide Graves – Blanc
- 2016 - Château Joincquet Cote de Bourg
- 2015 - Château Respide Graves
- 2016 - Château Sigognac Médoc
- 2015 - Château Grand Peyrou St-Émilion Grand Cru
- 2015 - Château Taillefer AOC Pomerol
- 2015 - Château Kirwan AOC Margaux Grand Cru Classé
- 2016 - Château Jany AOC Sauternes
Rezerwacja
Zgłoszenie na Master Class wymaga wcześniejszej rezerwacji. Rezerwacji dokonać można dzwoniąc pod numer (+48) 600 226 150 lub (+48) 669 201 203 lub (+48) 12 312 24 23 lub też pisząc na adres recepcja@dworsierakow.pl
KUP TERAZ
Koszt
Koszt degustacji wynosi 149 zł/os.
*W korzystnej cenie oferujemy nocleg w pokojach naszego czterogwiazdkowego hotelu (280 zł nocleg w pokoju dwuosobowym ze śniadaniem)
Rozliczenie punktami klubowymi
Punkty klubowe. Za spotkanie rozliczyć się można także punktami klubowymi - licząc .... punktów za osobę. Zgłosić swój udział można dzwoniąc pod numer (+48) 722 100 224 lub pisząc na adres e-mail rezerwacje@wineservice.pl