14 i 15 lutego 2019, w godzinach 13:00 - 21:00
Walentynki "Last Minute" :)
Romantyczna kolacja przy świecach z winami dobranymi do każdej pozycji menu.
Menu przygotowane specjalnie na tę okazję przez Szefa Kuchni Janusza Fica.
Zapraszamy!
Menu kolacji walentynkowej dostępne w czwartek (14.02) i piątek (15.02) od 13:00 do 21:00. Prosimy o wcześniejszą rezerwację stolika.
Przygotowaliśmy również pakiet pobytowy piątek/sobota (Szczegóły: TUTAJ )
Menu i Wina
Aperitif
Tor Dell'Elmo Prosecco Spumante Brut, Loire Valley, Włochy
Pierwsza Przystawka
Plastry łososia marynowanego w soli w sosem teriyaki i granatem
Saint Claire Vicar's Choice Sauvignon Blanc, Marlborought, Nowa Zelandia
Druga Przystawka
Cannelloni z pieczoną dynią i ricottą na sosie truflowym
Bodegas Carrau Chardonnay de Reserva, Urugwaj
Danie główne
Polędwica wieprzowa w słodko imbirowym sosie z purée ziemniaczanym i szpinakiem
Dwór Sieraków Merlot, Morawy, Czechy
lub
Filet z pstrąga smażony w różowym pieprzu z frytkami z selera, cytryną i zielonym groszkiem
Winnica Turnau, Rosé, Polska
Deser
Mus z rabarbaru z chałwą w kruchym cieście
Moscato D'Asti, Piemont, Włochy
Rezerwacja
Prosimy o wcześniejszą rezerwację stolika. Rezerwacji dokonać można dzwoniąc pod numer (+48) 600 226 150 lub (+48) 669 201 203 lub (+48) 12 312 24 23 lub też pisząc na adres recepcja@dworsierakow.pl
Koszt
Koszt kolacji wynosi 150 zł/os.