"Weekend 12 - 14 lipca - Festiwal Polskich Win - Piknik Slow Food"

12 lipca (piątek) 2019, godz. 20:00

Noc Wina "Polska kuchnia i polskie wina"

W czasie tego szczególnego wieczoru spróbujemy pokazać państwu całą bogatą tradycję polskiej kuchni.

Gospodarzem spotkania będzie Paweł Gąsiorek współwłaściciel Dworu Sieraków, a gotować będzie szef kuchni Janusz Fic ze swoją ekipą.

KUP BILET

Menu i Wina

Aperitif

Winnica Wieliczka Ros

Pierwsza przystawka

Mus ze szczupaka na sałatce warzywnej z orzechami i ziołową oliwą

Winnica Turnau Solaris

Druga przystawka

Kaszanka z wiśniami i chrzanem

Winnica Turnau Riesling

Danie główne

Polędwica wieprzowa w sosie z młodych borowików z gołąbkiem z liści winogron z kaszą jęczmienną

Winnica Turnau Rondo Regent

Deser

Owoce leśne pod kruszonką z lodami z kwaśnej śmietany

 Winnica Turnau Johanniter

 

Rezerwacja

Zgłoszenie na Noc Wina wymaga wcześniejszej rezerwacji. Rezerwacji dokonać można dzwoniąc pod numer (+48) 600 226 150 lub (+48) 669 201 203 lub (+48) 12 312 24 23 lub też pisząc na adres recepcja@dworsierakow.pl

Koszt

Koszt kolacji dla członków Klubu Domu Wina, gości hotelowych oraz prenumeratorów magazynu "Czas Wina" wraz z jedną osobą towarzyszącą wynosi 169 zł/os.

Koszt kolacji dla pozostałych gości wynosi 189 zł/os.

*W korzystnej cenie oferujemy nocleg w pokojach naszego czterogwiazdkowego hotelu (280 zł nocleg w pokoju dwuosobowym ze śniadaniem)

 

Noc Wina | Kuchnia i Wina Małopolski
Powered by JS Network Solutions