9 listopada (sobota) 2019, godz. 20:00
Noc Wina "Pomorze versus Pogórze" czyli kolacja łącząca tradycje kulinarne dwóch regionów
Menu będzie kulinarnym połączeniem Pomorza z Małopolską - czy krócej Gór i Morza. Wina dobierze i o nich opowie Paweł Gąsiorek współwłaściciel i head sommelier Dworu Sieraków
Menu i Wina
Aperitif
Winnica Turnau Seyval Blanc, Polska
Pierwsza przystawka
Śledź na trzy sposoby
Wódka Dwór Sieraków Superior
Druga Przystawka
Bundz, Bryndza, Oscypek
Dwór Sieraków Chardonnay Pozdní Sběr, Mikrosvin, Morawy, Czechy
Danie główne
Pieczony w całości udziec jagnięcy z czosnkiem i rozmarynem
Dwór Sieraków Merlot, Mikrosvin, Morawy, Czechy
Deser
Pischinger z gorącym sosem czekoladowym
Wódka Dwór Sieraków Czarny Bez
Rezerwacja
Zgłoszenie na Noc Wina wymaga wcześniejszej rezerwacji. Rezerwacji dokonać można dzwoniąc pod numer (+48) 600 226 150 lub (+48) 669 201 203 lub (+48) 12 312 24 23 lub też pisząc na adres recepcja@dworsierakow.pl
Koszt
Koszt kolacji dla członków Klubu Domu Wina, gości hotelowych oraz prenumeratorów magazynu "Czas Wina" wraz z jedną osobą towarzyszącą wynosi 150 zł/os.
Koszt kolacji dla pozostałych gości wynosi 179 zł/os. KUP BILET
*W korzystnej cenie oferujemy nocleg w pokojach naszego czterogwiazdkowego hotelu (280 zł nocleg w pokoju dwuosobowym ze śniadaniem)