7 czerwca 2018

Zapraszamy na kolację połączoną z degustacją win, która stanowi wydarzenia towarzyszące Ogrodom Wina (O Ogrodach Wina dowiedz się więcej - TUTAJ)

godz. 18:30 początek degustacji

godz. 20:00 początek kolacji

 

Degustacja i Kolacja

Zapraszamy na wyjątkową kolację z udziałęm winiarzy z Włoch i Hiszpanii poprzedzoną degustacją komentowaną. Na początku spróbujemy trzech win z hiszpańskiego regionu Rioja. Wśród win znajdzie się słynna Ogga, o której osobiście opowie jej twórca Roberto Ijalba.

POdczas czterodaniowej kolacji pojawią się dania inspirowane kuchnią północnych Włoch. Potrawom będą towarzyszyły wina z Piemontu, ze szczepów barolo i barbaresco, o których opowie enolog Massimo Sobrero.

 

MENU KOLACJI


Pierwsza przystawka

Pasztet z dziczyzny, ze śliwkami w czerwonym winie

Druga przystawka

Ravioli z pieczoną kaczką i z masłem, parmezanem i rozmarynem

Intermezzo
Sorbet ze świeżych czereśni
Danie główne

Polędwica Wellington z pieczonymi młodymi warzywami

Deser

Pieczony rabarbar z jogurtem

 

 

Rezerwacja

Zgłoszenie na Winną Sobotę wymaga wcześniejszej rezerwacji. Rezerwacji dokonać można dzwoniąc pod numer (+48) 600 226 150 lub (+48) 669 201 203 lub (+48) 12 312 24 23 lub też pisząc na adres recepcja@dworsierakow.pl

Koszt

Koszt kolacji dla członków Klubu Domu Wina, gości hotelowych oraz prenumeratorów magazynu "Czas Wina" wraz z jedną osobą towarzyszącą wynosi 130 zł/os.

Koszt kolacji dla pozostałych gości wynosi 169 zł/os.

*W korzystnej cenie oferujemy nocleg w pokojach naszego czterogwiazdkowego hotelu (280 zł nocleg w pokoju dwuosobowym ze śniadaniem)

Rozliczenie punktami klubowymi

Punkty klubowe. Za spotkanie rozliczyć się można także punktami klubowymi - licząc 1300 punktów za osobę. Zgłosić swój udział można dzwoniąc pod numer (+48) 722 100 224 lub pisząc na adres e-mail rezerwacje@wineservice.pl

Kolacja z degustacją | Między Rioją a Piemintem
Powered by JS Network Solutions