1 grudnia (sobota) 2018, godz. 20:00
Zapraszamy na kolację inspirowaną kuchnią karaibską i kolumbijską przeplataną drinkami na bazie rumu i samym rumem.
(W ramach programu po południu, przed kolacją, o godzinie 18:00 odbędzie się Master Class prowadzony przez Marka Szołdrowskiego dyrektora zarządzającego Grupy Dictador - producenta najlepszych kolumbijskich rumów i ginów. Spróbować będzie można starzonych rumów 10, 12, 16, 20 i 24-letnich, dodatkowo rum-niespodzianka. Szczegóły: TUTAJ)
Menu i Wina
Aperitif
Old Fashioned Treasure Gin - Columbia
Pierwsza przystawka
Carpaccio z krewetek z mango, ananasem, chilli i kolendrą
Claro Rum Mojito
Druga przystawka
Croquettes veggie z sosem z pieczonych pomidorów i kminu
Amber Rum Coctail
Danie główne
Ropa vieja, długo i wolno gotowana wołowina z czarną fasolą i grillowaną papryką
Porter Rum 12YO Coctail
Deser
Tarta de Choco Nuezes (Tort z czekolady i orzechów)
Rum Dictador 20YO
Rezerwacja
Zgłoszenie na Winną Sobotę wymaga wcześniejszej rezerwacji. Rezerwacji dokonać można dzwoniąc pod numer (+48) 600 226 150 lub (+48) 669 201 203 lub (+48) 12 312 24 23 lub też pisząc na adres recepcja@dworsierakow.pl
Koszt
Koszt kolacji dla członków Klubu Domu Wina, gości hotelowych oraz prenumeratorów magazynu "Czas Wina" wraz z jedną osobą towarzyszącą wynosi 130 zł/os.
Koszt kolacji dla pozostałych gości wynosi 169 zł/os.
*W korzystnej cenie oferujemy nocleg w pokojach naszego czterogwiazdkowego hotelu (280 zł nocleg w pokoju dwuosobowym ze śniadaniem)
Rozliczenie punktami klubowymi
Punkty klubowe. Za spotkanie rozliczyć się można także punktami klubowymi - licząc 1300 punktów za osobę. Zgłosić swój udział można dzwoniąc pod numer (+48) 722 100 224 lub pisząc na adres e-mail rezerwacje@wineservice.pl