Weekend |24-26 styczeń 2025
Przed nami kolejne tematyczne spotkanie pełne smaków i kulinarnych odkryć.
Tym razem wybieramy się w podróż do Chile gdzie tradycja kulinarna jest jak opowieść przekazywana z pokolenia na pokolenie.
MENU ( wina podamy wkrótce)
Pierwsza przystawka
Palta Reina - awokado z dorszem , pomidorami i kremowym curry
LA PALMA SAUVIGNON BLANC
Druga przystawka
Empanada de pino, z mięsem, cebulą i oliwkami
TARICHU CHARDONNAY
Danie główne
Duszona wołowina na kremie z kukurydzy z grillowaną cukinią i czosnkiem
POINTER SYRAH BLEND
Deser
Ciasto kruche przekładane kajmakiem z migdałami
TARICHU GRAN RESERVA CARMÉNÈRE
Cena kolacji z winami : 240 zł/osoba
KOSZT PAKIETU POBYTOWEGO 3-dniowego (24-26 styczeń 2025)
490 zł /os.
Gwarantujemy: 2 noclegi w pokoju typu Standard, 2 śniadania, 4-daniowa kolacja z dobranymi winami, zniżka 10% do hotelowego SPA, późny check-out do godz 16:00
KOSZT PAKIETU POBYTOWEGO 2-dniowgo (24-25 styczeń 2025)
370 zł /os.
Gwarantujemy: nocleg w pokoju typu Standard, śniadanie, 4-daniowa kolacja z dobranymi winami, zniżka 10% do hotelowego SPA, późny check-out do godz 16:00
Rezerwacja
Rezerwacji dokonać można dzwoniąc pod numer (+48) 600 226 150 lub też pisząc na adres recepcja@dworsierakow.pl