"Weekend w Dworze: Zamek i Dwór - Pół żartem - pół serio"

19 lipca (piątek) 2019, godz. 20:00

Noc Wina "Biesiada na średniowiecznym Królewskim zamku w Dobczycach"

Na zamkowych dziedzińcach, przy blasku świec i pochodni, zjemy przygotowaną na ogniu kolację, której ważnym elementem będą ryby złowione w jeziorze położonym u stóp zamkowych murów.

Gospodarzem spotkania będzie Wojciech Giebuta, redaktor magazynu Czas Wina

 

Menu i Wina

Aperitif

wkrótce...

Przystawki

Pomidory malinowe, bundz, warzywa marynowane w oliwie, pasztet z dziczyzny, dworskie wędliny

Wino wkrótce...

Zupa

Zupa rybaków z Dobczyc z kawałkami leszcza i pikantną papryką

Wino wkrótce...

Danie główne

Szynka pieczona na ogniu z ziemniakami,warzywami na zimno i piklami

Wino wkrótce...

Deser

Owoce sezonowe, biszkopt,racuchy, kwaśna śmietana

 

 

Rezerwacja

Zgłoszenie na Noc Wina wymaga wcześniejszej rezerwacji. Rezerwacji dokonać można dzwoniąc pod numer (+48) 600 226 150 lub (+48) 669 201 203 lub (+48) 12 312 24 23 lub też pisząc na adres recepcja@dworsierakow.pl

Koszt

Koszt kolacji dla członków Klubu Domu Wina, gości hotelowych oraz prenumeratorów magazynu "Czas Wina" wraz z jedną osobą towarzyszącą wynosi 140 zł/os.

Koszt kolacji dla pozostałych gości wynosi 169 zł/os.

*W korzystnej cenie oferujemy nocleg w pokojach naszego czterogwiazdkowego hotelu (280 zł nocleg w pokoju dwuosobowym ze śniadaniem)

 

Noc Wina "Biesiada na Dobczyckim zamku" | 19-21 lipca "Zamek i Dwór - Pół żartem-pół serio"
Powered by JS Network Solutions