14 luty (piątek) 2020, godz. 20:00

Uroczysta Kolacja Walentynkowa według menu autorek bloga kulinarnego Kuchnia i Wino Anny Miodońskiej, Anny Nowakowskiej i Alicji Dziura z muzyką taneczną

Kolacja odbędzie się w Sali Złotej. Przy nastrojowym świetle i świecach podane będzie menu przygotowane przez trzy kulinarne blogerki Annę Miodońską, Annę Nowakowska i Alicję Dziura. W menu pełno afrodyzjaków i romantycznych smaków.  Do każdego dania serwowane będzie starannie dobrane wino. W trakcie kolacji grana będzie nastrojowa romantyczna muzyka, a goście zostaną zaproszeni na parkiet.

KUP BILET

Menu i Wina

Aperitif
Plaimont Producteurs Colombelle L’original Rosé, IGP Côtes de Gascogne, Gaskonia, Francja

Przystawka
Pieczone bataty ze szpinakiem, gorgonzolą i orzechami
Bodega Garzón Estate Viognier, Melilla – Montevideo, Urugwaj

Zupa
Krem z pora z imbirem i krewetkami

Danie główne
Pieczony łosoś w sosie ostrygowym z sezamem na chrupiącym kalafiorze z trawą cytrynową
Scheid Family Wines Ranch 32 Chardonnay, Monterey Country, USA 

Deser
Fondant czekoladowy z konfiturą z pomarańczy i rozmarynu 
Fonseca Porto Fonseca Bin 27 Finest Reserve, Dolina Douro, Portugalia

Rezerwacja

Zgłoszenie na Noc Wina wymaga wcześniejszej rezerwacji. Rezerwacji dokonać można dzwoniąc pod numer
(+48) 600 226 150 / (+48) 12 312 24 23 lub też pisząc na adres recepcja@dworsierakow.pl

Koszt

Koszt kolacji dla członków Klubu Domu Wina, gości hotelowych oraz prenumeratorów magazynu "Czas Wina" wraz z jedną osobą towarzyszącą wynosi 150 zł/os.

Koszt kolacji dla pozostałych gości wynosi 179 zł/os. KUP BILET

*W korzystnej cenie oferujemy nocleg w pokojach naszego czterogwiazdkowego hotelu (280 zł nocleg w pokoju dwuosobowym ze śniadaniem)

 

Noc Wina Wieczór toskański “Nie tylko Chianti”  Tematyczna kolacja z degustacją win
Powered by JS Network Solutions