8 maja (piątek) 2020, godz. 20:00

Tego lata gościmy w Dworze Sieraków jako „Visitor Chef” Veronikę Hofmann, młodą, utalentowana szefową kuchni w Santiago de Chile. Przygotuje ona dla nas kolację, w której ukaże nam kunszt chilijskiej kuchni. Kolacje uświetnią wina z bodegi  Viña La Rosa.

KUP BILET

Menu i Wina

Aperitif
Pisco sour - peruwiański koktajl na bazie trunku pisco

Przystawki
Sałatka z quinoa z chilijskiego Altiplano
Viña La Rosa Cien Y Cerro Sauvignon Blanc, Cachapoal Valley – Entre Cordilleras, Dolina Centralna, Chile

Ceviche z łososia
Viña La Rosa La Palma Chardonnay, Cachapoal Valley – Entre Cordilleras, Dolina Centralna, Chile

Danie główne
Wolno pieczone wołowe żebra z puree z cukinii
Viña La Rosa La Capitana Carménère, Cachapoal Valley – Entre Cordilleras, Dolina Centralna, Chile

Viña La Rosa Don Reca Cuvée, Cachapoal Valley – Entre Cordilleras, Dolina Centralna, Chile

Deser
Torcik „Tysiąc warstw” z dulce de leche

Rezerwacja

Zgłoszenie na Noc Wina wymaga wcześniejszej rezerwacji. Rezerwacji dokonać można dzwoniąc pod numer
(+48) 600 226 150 / (+48) 12 312 24 23 lub też pisząc na adres recepcja@dworsierakow.pl

Koszt

Koszt kolacji dla członków Klubu Domu Wina, gości hotelowych oraz prenumeratorów magazynu "Czas Wina" wraz z jedną osobą towarzyszącą wynosi 150 zł/os.

Koszt kolacji dla pozostałych gości wynosi 179 zł/os. KUP BILET

*W korzystnej cenie oferujemy nocleg w pokojach naszego czterogwiazdkowego hotelu (280 zł nocleg w pokoju dwuosobowym ze śniadaniem)

 

Noc Wina Wieczór toskański “Nie tylko Chianti”  Tematyczna kolacja z degustacją win
Powered by JS Network Solutions