Powitaj Wiosnę w Dworze Sieraków 

Termin: 21 - 22 marca 2020 r.

Cena pakietu 290 zł / 1 osoba

Z myślą o naszych Gościach, przygotowaliśmy specjalną ofertę wiosenną. To odpowiedni czas, aby pożegnać zimę i poczuć się zrelaksowanym oraz pełnym energii. Piękne widoki, spacery po naszym parku, pyszna kuchnia Szefa kuchni Janusza Fica – to wszystko sprawi, że poczujecie przypływ sił witalnych na wiosnę.
Oprócz piątkowej i sobotniej kolacji w niedzielny poranek powitamy wiosnę prawdziwie wiosennym śniadaniem, do którego podamy dobrze schłodzone Prosecco. W skład śniadania wejdą między innymi: twarożki ze świeżymi warzywami, kolorowe pasty jajeczne, jaja faszerowane i wykonywane indywidualnie jajka po wiedeńsku, benedyktyńsku, Croque Madame i Croque Monsieur oraz francuskie omlety. Nie zabraknie również filetowanych owoców, koktajli oraz świeżo wypiekanych słodkości.

Szczegóły Pakietu i plan weekendu 

Pakiet 2 dniowy 

21 marca 2020 r. (sobota)

  • Śniadanie
  • 20:00 - Noc Wina „Wiosna na talerzu i w kieliszku” (4-daniowa, komentowana kolacja z degustacją win)
    Szczegóły: KOLACJA
  • Nocleg

22 marca 2020 r. (niedziela)

  • Wiosenne Śniadanie na powitanie wiosny z Prosecco
  • Check out

Dodatkowo 

  • Bezpłatny parking
  • Bezpłatny dostęp do WiFi

Cena

Cena pakietu: 290,00 zł /1 osoba nocująca w pokoju dwuosobowym standard

* dopłata do pokoju jednoosobowego typu Standard w pakiecie: 100,00 zł / pakiet 2 dniowy 
* dopłata do pokoju dwuosobowego Superior w pakiecie: 200,00 zł /  1 noc 
* przedłużenie pakietu w pokoju dwuosobowym Standard: 220,00 zł /  1 noc 

Rezerwacja

Rezerwacji dokonać można dzwoniąc pod numer: 
(+48) 600 226 150 / (+48) 12 312 24 23 lub też pisząc na adres recepcja@dworsierakow.pl

Powered by JS Network Solutions