Odbiór zamówień 16-17 stycznia 2021 

Zamówienia  przyjmujemy do 14 stycznia (czwartek) 2021 r. 
Zamówienie będzie zawierać dania gotowe do samodzielnej obróbki termicznej wraz z prostą instrukcją, jak przygotować je do podania.

Menu 

Zupa: Zupa kalafiorowo-porowa z lanym ciastem, kwaśną śmietaną i koperkiem

Dania główne:
Wieprzowina duszona na sposób francuski w czerwonym winie z tymiankiem, ziemniaczanymi kluseczkami i brukselką z czosnkiem w palonym maśle
lub
Ręcznie robione tagliatelle w kremowym sosie z suszonymi pomidorami, kaparami i tymiankiem

Deser: Tarta migdałowa z gorzką czekoladą

CENA:

3 dania - 79 zł/os w opcji z mięsnym daniem głównym
3 dania - 59 zł / os w opcji z wegetariańskim daniem głównym

Zamówienia przyjmujemy do 14 stycznia 2021 roku.

Zestaw win w promocyjnej cenie do menu weekendowego  

ALAIN JAUME LES GÉLINOTTES Dolina Rodanu, Francja
CHÂTEAU LAMOTHE-VINCENT BLANC Bordeaux, Francja

ZESTAW WIN: 100 zł 

Zamówienie:

RECEPCJA
tel.: +48 600 226 150
e-mail: recepcja@dworsierakow.pl

 

 

NOC WINA W TWOIM DOMU: URUGWAJ – CZYLI CO SIĘ JADA NAD LA PLATĄ | Z dostawą do Twojego domu
foto0
Powered by JS Network Solutions