18 – 21 kwietnia 2025

Święta Wielkanocne w Dworze Sieraków. Spędź ten wyjątkowy, świąteczny czas w rodzinnej, ciepłej atmosferze. Dwór Sieraków otoczony jest starym parkiem, w pełnej zieleni okolicy można wypocząć, pospacerować, a czworonożni przyjaciele mają mnóstwo miejsca do zabawy. Hotel łączy wielowiekową tradycję z nowoczesnym luksusem. Przyświeca nam idea Slow Food – nieśpiesznie, smakowicie, klimatycznie i komfortowo.

 

Szczegóły oferty

  • 3 noclegi w pokoju dwuosobowym ze śniadaniami
  • 1 trzydaniowy obiad lub kolacja w piątek
  • Świąteczna kolacja przy dworskim bufecie w Wielką Sobotę
  • Uroczyste świąteczne śniadanie w Niedzielę Wielkanocną. W ofercie znajdą Państwo m.in. wędliny własnej produkcji, pasztet z dziczyzny, tradycyjną ćwikłę z chrzanem, pasty jajeczne, mięsa pieczone na zimno, mazurki, mini wypieki własnej produkcji i inne specjały, wino musujące (cava)
  • Uroczysta czterodaniowa kolacja w Niedzielę Wielkanocną
  • Balia z gorącą wodą dostępna (bez opłat) w Wielką Sobotę 
  • 10% zniżki na masaże w SPA Dworu Sieraków
  • Bezpłatny parking
  • Bezpłatny dostęp do bezprzewodowego internetu
  • Przedłużona doba hotelowa w Wielkanocny Poniedziałek do godziny 16:00
  • Bezpłatny pobyt waszych czworonogów
  • Menu:
Piątek kolacja 3 daniowa
Przystawka: Tatar z pieczonych warzyw doprawiony musztardą Dijon z korniszonami z puszystym solonym masłem
Danie główne: Filet z pstrąga smażony  w maśle z kaparami i koperkiem na kremowym puree z kolorowymi liśćmi sałat z winegret
Deser: Ciasto pomarańczowe z sosem waniliowym 
Sobota obiad w formie bufetu
Zupy: Kremowa zupa chrzanowa z pieprznymi grzankami lub Zupa szczawiowa z kładzionymi kluskami tymiankowymi
Dania główne: Schab wolno pieczony z majerankiem w kremowym sosie  z rumianymi pieczarkami lub Dorsz zapiekany w sosie porowym z zielonymi warzywami lub
Pieczona Dworska biała kiełbasa  w sosie musztardowym 
Dodatki: Opiekane ziemniaki z ziołami, Ziemniaki gotowane z koperkiem w maśle, Makaron zapiekany ze szpinakiem, Pieczone warzywa z czosnkiem, Sałatka z pieczonych buraków, Sałatka z kiszonych ogórków z jabłkiem i cebulą
Deser: Tarta jabłkowa, Ciasto drożdżowe z owocami 
Niedziela obiad 4 daniowy
Przystawka zimna: Terrine z wędzonych ryb na sosie tatarskim z kawiorem 
Przystawka ciepła: Jajko zapiekane w kremowym  sosie z suszonych grzybów 
Danie główne: Udko kaczki confit z zapiekanką ziemniaczaną fasolą szparagową i ciemnym sosem demi glace lub Filet z łososia na zielonym risotto z sałatką z cukinii i szpinaku
Deser:  Kremowy sernik z sosem karmelowym i orzechami 

Rezerwacja

Rezerwacji dokonać można dzwoniąc pod numer +48 600 226 150

lub pisząc na adres recepcja@dworsierakow.pl

Rezerwację traktujemy jako potwierdzoną w momencie zapłaty 50% zadatku. 

Koszt

Cena pakietu wynosi 1200,00 zł / 1 osoba nocująca w pokoju dwuosobowym.

Cena samego uroczystego śniadania w Niedzielę Wielkanocną – 230,00 zł/os. 

Dzieci do 3 lat: bezpłatnie

Dzieci w wieku 4–12 lat: -20% zniżki 

Zwierzęta: bezpłatnie

Dopłata do pokoju jednoosobowego wynosi 130,00 zł/1 noc

Dopłata do pokoju typu Superior wynosi 250,00 zł/1 noc/pokój

Dopłata do pokoju typu Junior Suite 350,00 zł/1 noc/pokój

 

Istnieje możliwość skrócenia pobytu do 3 dni (2 noclegi)

Koszt pakietu 3-dniowego  wynosi 950,00 zł / 1 osoba. Termin 19–21.04.2025

 

 

 

Święta Wielkanocne w Dworze Sieraków
foto0foto2foto3
Powered by JS Network Solutions