20 lipca (sobota) 2019, godz. 19:00
Noc Wina "Kolacja francuska"
Menu i Wina
Aperitif
Orchidees Maisons de Vin De Neuville Crémant de Loire Blanc Brut, AOC Crémant de Loire, Dolina Loary, Francja
Pierwsza przystawka
Crème brûlée z gęsiej wątroby na ciemnym pieczywie z powidłem z czerwonej cebuli i tymianku
Orchidees Maisons de Vin Rosé d'Anjou Les Roseraies, AOC Rosé d'Anjou, Dolina Loary, Francja
Druga przystawka
Delikatne kawałki leszcza z krewetkami i kalafiorem zapiekane w sosie serowym
Orchidees Maisons de Vin Rosé de Loire Privilége de Drouét, AOP Val de Loire, Dolina Loary, Francja
Danie główne
Filet z kaczki w sosie z czarnej porzeczki z ziemniaczanym gratin i plastrami buraka w słodko pikantnym vinegret
Plaimont Cháteau de Diusse, AOC Mediran, Region Południowo Zachodni, Francja
Deser
Fondant czekoladowy z lodami waniliowymi i sosem z malin
Rezerwacja
Zgłoszenie na Noc Wina wymaga wcześniejszej rezerwacji. Rezerwacji dokonać można dzwoniąc pod numer (+48) 600 226 150 lub (+48) 669 201 203 lub (+48) 12 312 24 23 lub też pisząc na adres recepcja@dworsierakow.pl
Koszt
Koszt kolacji dla członków Klubu Domu Wina, gości hotelowych oraz prenumeratorów magazynu "Czas Wina" wraz z jedną osobą towarzyszącą wynosi 140 zł/os.
Koszt kolacji dla pozostałych gości wynosi 169 zł/os. KUP BILET
*W korzystnej cenie oferujemy nocleg w pokojach naszego czterogwiazdkowego hotelu (280 zł nocleg w pokoju dwuosobowym ze śniadaniem)