Zapraszamy na kolację  z gęsiną z dobranym winami  do Dworu Sieraków  

W dniu 10 listopada o godzinie 19:00  zapraszamy Państwa do dworskiej restauracji na 4-daniową kolację  z gęsiną w roli głównej z dobranymi winami. 

Cena: 290zł

Cena klubowa 250zł

 

Menu 

Aperitif

Clarendelle Bordeaux White, AOC Bordeaux, Francja

Przystawka

Kremowe foie gras z figowym dżemem i słodką, maślaną bułką
Grand Tokaj Aszú 5 Puttony, Tokaji DHC, Węgry

Przystawka

Consommé z pieczonej gęsi z galuszkami i ziołową oliwą
Clarendelle Bordeaux Rosé, AOC Bordeaux, Francja


Danie główne

Gołąbek z pieczonej  gęsi i brukwi na pęczaku z grzybami
Clarendelle Bordeaux Red, AOC Bordeaux, Francja
Clarendelle Bordeaux Saint-Émilion, , AOC Saint-Émilion, Francja

Deser
Domowy makowiec z pomarańczami
Anselmann Gewürztraminer Spätlese, Palatynat, Niemcy

 

 

Rezerwacja 

Prosimy o wcześniejszą rezerwację stolika w restauracji. Rezerwacji dokonać można dzwoniąc pod numer (+48) 600 226 150   lub też pisząc na adres recepcja@dworsierakow.pl

Koszt Kolacji

Cena: 290zł

Cena klubowa 250zł

 

 

 

Powered by JS Network Solutions