Zapraszamy na kolację z gęsiną z dobranym winami do Dworu Sieraków
W dniu 10 listopada o godzinie 19:00 zapraszamy Państwa do dworskiej restauracji na 4-daniową kolację z gęsiną w roli głównej z dobranymi winami.
Cena: 290zł
Cena klubowa 250zł
Menu
Aperitif
Clarendelle Bordeaux White, AOC Bordeaux, Francja
Przystawka
Kremowe foie gras z figowym dżemem i słodką, maślaną bułką
Grand Tokaj Aszú 5 Puttony, Tokaji DHC, Węgry
Przystawka
Consommé z pieczonej gęsi z galuszkami i ziołową oliwą
Clarendelle Bordeaux Rosé, AOC Bordeaux, Francja
Danie główne
Gołąbek z pieczonej gęsi i brukwi na pęczaku z grzybami
Clarendelle Bordeaux Red, AOC Bordeaux, Francja
Clarendelle Bordeaux Saint-Émilion, , AOC Saint-Émilion, Francja
Deser
Domowy makowiec z pomarańczami
Anselmann Gewürztraminer Spätlese, Palatynat, Niemcy
Rezerwacja
Prosimy o wcześniejszą rezerwację stolika w restauracji. Rezerwacji dokonać można dzwoniąc pod numer (+48) 600 226 150 lub też pisząc na adres recepcja@dworsierakow.pl
Koszt Kolacji
Cena: 290zł
Cena klubowa 250zł