Menu
Przystawka
Pasztet w cieście francuskim z konfiturą z suszonych śliwek
lub
Bruschetta z pomidorami, pesto i oliwkami
Zupa
Rosół z kury z ręcznie robionym makaronem lubczykiem i warzywami
lub
Krem pomidorowo paprykowy
Danie główne
Udko z kaczki confit z ziemniaczanym puree, pieczonymi burakami i sosem z pieczonych jabłek
lub
Smażony filet z łososia ze szpinakiem, polentą i oliwą z suszonymi pomidorami i pietruszką
Deser
Fondant czekoladowy
lub
Krem waniliowy z owocami
Menu Dziecięce / opcjonalnie
Zupa
Rosół z kury z ręcznie robionym makaronem
Danie główne
Panierowany filet z kurczaka z frytkami surówką z marchewki
Deser
Jak w menu dla dorosłych
Cena: -20% od wybranej opcji cenowej organizacji przyjęcia
Bufet Zimny
Wędliny regionalne
Dworski pasztet
Śledź w oleju z tłuczonym pieprzem, cebulą i jabłkiem
Sałatka ziemniaczana z kwaśną śmietaną, szczypiorkiem i gorczycą
Smalec, ogórki kiszone
Sos musztardowy
Gorący posiłek w kociołku : Gulasz wieprzowy z warzywami
Organizacja Przyjęcia
Opcja I
- Przystawka, zupa, danie główne, deser
- Bufet zimny
- Napoje do obiadu: kawa, herbata, woda mineralna, sok owocowy (dwa rodzaje)
- Zabawy z animatorem
Opcja II
- Przystawka, zupa, danie główne, deser
- Bufet zimny
- Gorący posiłek (danie jednogarnkowe)
- Napoje do obiadu: kawa, herbata, woda mineralna, sok owocowy (dwa rodzaje)
- Zabawy z animatorem
W cenie każdej opcji nakrycia klasyczne białe, świece , kieliszki , obsługa kelnerska , sala (miejsce) dostępna do godziny 19:00