Menu

Przystawka
Pasztet w cieście francuskim z konfiturą z suszonych śliwek
lub
Bruschetta z pomidorami, pesto i oliwkami

Zupa
Rosół z kury z ręcznie robionym makaronem lubczykiem i warzywami
lub
Krem pomidorowo paprykowy

Danie główne
Udko z kaczki confit z ziemniaczanym puree, pieczonymi burakami i sosem z pieczonych jabłek
lub
Smażony filet z łososia ze szpinakiem, polentą i oliwą z suszonymi pomidorami i pietruszką

Deser
Fondant czekoladowy
lub
Krem waniliowy z owocami

Menu Dziecięce / opcjonalnie

Zupa
Rosół z kury z ręcznie robionym makaronem

Danie główne
Panierowany filet z kurczaka z frytkami surówką z marchewki

Deser
Jak w menu dla dorosłych

Cena: -20% od wybranej opcji cenowej organizacji przyjęcia

Bufet Zimny

Wędliny regionalne
Dworski pasztet
Śledź w oleju z tłuczonym pieprzem, cebulą i jabłkiem
Sałatka ziemniaczana z kwaśną śmietaną, szczypiorkiem i gorczycą
Smalec, ogórki kiszone
Sos musztardowy
Gorący posiłek w kociołku : Gulasz wieprzowy z warzywami

Organizacja Przyjęcia

Opcja I

  • Przystawka, zupa, danie główne, deser
  • Bufet zimny
  • Napoje do obiadu: kawa, herbata, woda mineralna, sok owocowy (dwa rodzaje)
  • Zabawy z animatorem

Opcja II

  • Przystawka, zupa, danie główne, deser
  • Bufet zimny
  • Gorący posiłek (danie jednogarnkowe)
  • Napoje do obiadu: kawa, herbata, woda mineralna, sok owocowy (dwa rodzaje)
  • Zabawy z animatorem

W cenie każdej opcji nakrycia klasyczne białe, świece , kieliszki , obsługa kelnerska , sala (miejsce) dostępna do godziny 19:00

Kontakt z koordynatorem

Natalia Suder

tel. (+48) 512 526 110
n.suder@dworsierakow.pl

Powered by JS Network Solutions